понедельник, 28 ноября 2016 г.

Участь у конкурсі «Україна та світ»

У листопаді 2016 року,  за підтримки освітньої компанії «Династія Україна», учні 8-10 класів гімназії взяли участь у І (очному) турі соціально-культурного проекту-конкурсу «Україна та світ» другий сезон.
 Гімназисти спробували себе у тесті з англійської мови, також мали можливість розкрити свій творчий потенціал у турах «Краща фотографія», «Мій талант – досягнення України».
Бажаємо натхнення та успіхів!



7 комментариев:

  1. Любі вчителі! Я хочу привітати вас з наступаючими святами-Новим Роком та Різдвом! Бажаю вам в новому році всього найкращого, провести кожен день радісно та цікаво! І ось мій подарунок для вас:
    Святкова листівка - http://dashusja99.blogspot.com/2016/12/blog-post.html

    ОтветитьУдалить
  2. Вже зовсім скоро до кожної домівки завітає свято, яке принесе щастя, радість, веселощі, відпочинок і смачні страви. Тому я хочу привітати усіх вчителів школи з Новим Роком та Різдвом Христовим, нехай наступний рік принесе вам безліч щасливих моментів, радісних посмішок та вдячність від усіх учнів. Дякуємо вам за плідну роботу! Прийміть від мене скромний подарунок у вигляді листівки: http://angry-people.blogspot.com/2016/12/blog-post.html

    ОтветитьУдалить
  3. Дорогі вчителі! Наближаються зимові свята і я від усього серця хочу привітати вас з наступаючим Різдвом та Новим Роком! Нехай ніщо вас не засмучує, а 2017-й рік буде сповнений лише приємних вражень! Щастя вас, кохання, радості, терпіння та міцного здоров'я!
    Прийміть у подарунок цю листівку:
    http://rizhyjolen13.blogspot.com/2016/12/holidays-are-close.html

    ОтветитьУдалить
  4. Дорогі вчителі!
    Від усього серця вітаю Вас із самими довгоочікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим! Це усіма нами з дитинства улюблені й радісні дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування чуда й казки, душевного тепла и надії.
    Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов'язково здійсняться. Від усієї душі зичу Вам великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості.Нехай прийдешній рік виправдає ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім'ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.
    Моя святкова листівка: http://qeryieuy.blogspot.com/2016/12/blog-post.html

    ОтветитьУдалить
  5. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  6. Вітаю з наступаючими святами!
    Бажаю усього найкращого: здоров'я, щастя та кохання!
    Успіху у прийдешньому році!

    ОтветитьУдалить
  7. Дорогі вчителі! Вітаю вас з наступаючими святами. Хочу побажати у Новому 2017 році всього найкращого: здоров'я, щастя, кохання, успіхів та сімейного благополуччя. Нехай усі проблеми залишаться в 2016, а наступаючий рік принесе тільки приємні враження.

    ОтветитьУдалить