понедельник, 16 февраля 2015 г.

Зустріч з бійцями із зони АТО

З нагоди дня вшанування учасників бойових дій на території іншої держави у гімназії проведенні заходи національно-патріотичного виховання учнів.

На жаль, війна не оминула Україну. Тому на виховному заході, який відбувся 13.02.2015 року, назустріч з учнями прийшли бійці, які беруть участь в бойових діях у зоні АТО.

4 комментария:

  1. З такими захисниками перемога буде нашою. Слава Україні! Героям слава! Україна переможе!

    ОтветитьУдалить
  2. АТО | ЗСУ | Батальйон "Печерск"
    17 дек 2014 в 13:39

    6го грудня 2014 року частина бійців батальйону "Печерськ", що знаходились на ротації, були запрошені учнями гімназії №267 м.Києва на урочисте свято, влаштоване на честь учасників боєвих дій у зоні АТО. Бійці були розчулені майже до сліз тим, наскільки патріотичне молоде покоління, наскільки вони, незважаючи на свій юний вік, розуміють, в якій скрутній ситуації знаходится наша Батьківщина, як переживають за всіх, хто знаходиться на фронті, та яку щиру оказують підтримку.
    Учні співали українські пісні, дарували бійцям малюнки та подарунки, зроблені власноруч, а ще, щоб бійці завжди відчували їх підтримку, на прапорі України кожен з учнів написав особисте побажання бійцям і прохання повернутися живими та з перемогою. Ну, і звісно, ніяк не обійшлось без фотографій на згадку =) Учні наперебій побігли фотографуватися з нашими бійцями, чим розчулили наших хлопців до глибини душі. Учні ще довго не хотіли відпускати бійців з гімназії, на що наші хлопці пообіцяли, що неодмінно ще к ним приїдуть.
    Ось так і закінчилось свято у гімназії №267, попереду на бійців чекають тяжкі будні на фронті, але бійці завжди пам"ятатимуть щиру та теплу дитячу підтримку, і вона завжди буде з ними!
    #АТО,#батальон_Печерск,#Печерськ,#гімназія№267,#Киев,#Київ,#Україна,#Украина

    ОтветитьУдалить
  3. АТО | ЗСУ | Батальйон "Печерск"
    20 дек 2014 в 14:56

    Бійці батальйону "Печерськ" дякують гімназії №267 за щиру підтримку та вітання з днем Св.Миколая!!!
    19 грудня наші хлопці,які щойно повернулись з зони АТО, були запрошені гімназіею №267 на святкування дня Св.Миколая присвяченого на підтримку бійців АТО. Нажаль змогло прийти тільки два наших вояка. Хлопці й досі ходять під враженнями, які подарували їм щирі дитячі сердця.
    Діти присвячували їм пісні та розповідали вірші. Попередньо піготовившись, пригощали бійців смаколиками,які самі ж й приготували. Учні не забули й про тих, хто й досі знаходиться на передових лініях, наробивши малюнків та оберігів.
    Наші хлопці зобов*язуються передати побратимам подарунки,та донести людську небайдужість до справи,яку ми робимо.Доки є такі небайдужі люди,справжні квіти роду,доти й буде існувати країна та нація. Ваша підтримка нам дуже важлива,дякуємо вам, а ми вже зробимо все,щоб прискорити нашу перемогу!
    СЛАВА УКРАЇНІ!!!

    ОтветитьУдалить
  4. АТО | ЗСУ | Батальйон "Печерск"
    14 фев 2015 в 3:12

    І знову дякуємо гімназії №267 за щиру підтримку нашого батальйону та хлопців з АТО. 13.02.2015 р. відбувся концерт з приводу дня святого Валентина,на який були запрошені наші бійці. нажаль по деяким обставинам не змогли приїхати всі,хто знаходиться у Києві, але ми сподіваємось.що це не остання зустріч і в наступний раз ми зможемо зібрати всіх АТОшників , і навідатись до дітей. Учні підтримали нас піснями,віршами.та зібрали достатньо велику провізію харчів,та речей.

    ОтветитьУдалить